Over ons

Over ons

Oorspronkelijk uit België, maakte het bedrijf START-TOP in 2012 bewust de keuze om zijn avontuur in Marokko voort te zetten. Aangezien de Marokkaanse economie explosief groeit, wilde ze de uitdaging aangaan om kwalitatieve, ecologische en duurzame woningen te bouwen om aan een constant veranderende vraag te voldoen.

ONZE MISSIE

START-TOP streeft ernaar zich te onderscheiden van het bestaande aanbod door de Europese knowhow in de Marokkaanse markt in te voeren, en daarom schrijft het in zijn DNA de meest veeleisende criteria op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en ecologie. Dit alles, in een poging om zijn concurrentiepositie ten opzichte van een wedstrijd te handhaven die vooral goedkoop is. De uitdaging is om deze technieken van dure constructie te verzoenen met de verwachtingen van de Marokkaanse koper. START-TOP verbindt zich er niettemin toe om de best mogelijke prijs / kwaliteitverhouding te bieden. Tot dusver is de weddenschap succesvol en de tevredenheid van zijn klanten getuigt van deze toezeggingen.

ONZE BELANGRIJKSTE ACTIVA

Met zijn eigen ervaring in het buitenland is START-TOP goed gepositioneerd om de woonbehoeften van Marokkanen die in het buitenland wonen te begrijpen. Ze begrijpt en deelt dezelfde prioriteiten als haar klanten. Met zijn ambitieuze concept van Europese constructie in Marokko is START-TOP een pionier in de vastgoedsector in de Maghreb. Zijn belangrijkste troeven zijn de waarden, de professionele ethiek, de nauwkeurigheid en de keuze van zijn partners en leveranciers. Deze belangrijke troeven komen onder andere tot uiting in de volgende elementen:

  • Kwaliteit: Gewapend beton, Duitse kozijnen, duurzame materialen, gebruik van geavanceerde technieken, …
  • Comfort: Dubbele beglazing, thermische isolatie, sanitair en elektrische installatie die voldoet aan de geldende normen, ergonomische architectuur, …
  • Beveiliging: Beveiliging 24H / 24H, beveiligingscamera’s, afgesloten parkeerterrein, versterkte toegang, …
  • Rust: Geluidsisolatie, architectuur gericht op de intimiteit van de eigenaars, kleinschalige projecten, …
  • Locatie: Zodra het ontwerp van zijn projecten, START-TOP zorgt ervoor om de locatie te kiezen met inachtneming van de geologische kenmerken van het land, de nabijheid van winkels, recreatieve activiteiten en openbaar vervoer en zelfs de stedenbouwkundige projecten van lokale overheden.
Call Now Button